Produkty dla mięso ame (50)

Kwadrat Gîte - Tył - Gotowy do Cięcia - Eksplodowany

Kwadrat Gîte - Tył - Gotowy do Cięcia - Eksplodowany

Carré de Gîte - Arrière - Prêt à Découper - Eclatés
Stek rumsztykowy - Tył - Gotowy do Krojenia - Wycięcia

Stek rumsztykowy - Tył - Gotowy do Krojenia - Wycięcia

Rumsteck - Arrière - Prêt à Découper - Eclatés
Tranche - Tył - Brutto

Tranche - Tył - Brutto

Tranche - Arrière - Brut
Przełyk - Podroby

Przełyk - Podroby

Oesophage - Abats
Wątroba - Podroby

Wątroba - Podroby

Foie - Abats
Łopatka - Gotowa do Cięcia

Łopatka - Gotowa do Cięcia

Paleron - Avant - Prêt à Découper
Basse Côte - Przód - Gotowy do Cięcia

Basse Côte - Przód - Gotowy do Cięcia

Basse Côte - Avant - Prêt à Découper
Węgorz - Gotowy do Cięcia

Węgorz - Gotowy do Cięcia

Anguille - Avant - Prêt à Découper
Płuca - Podroby

Płuca - Podroby

Poumons - Abats
Kolejka - Abats

Kolejka - Abats

Queue - Abats
Plasterek - Tył - Gotowy do Cięcia - Eksplodowany

Plasterek - Tył - Gotowy do Cięcia - Eksplodowany

Tranche - Arrière - Prêt à Découper - Eclatés
Plasterek - Tył - Gotowy do Cięcia - Nie Rozdarty

Plasterek - Tył - Gotowy do Cięcia - Nie Rozdarty

Tranche - Arrière - Prêt à découper - Non Eclatés
Flank z Kością - Przód - Gotowy do Cięcia

Flank z Kością - Przód - Gotowy do Cięcia

Flanchet avec os - Avant - Prêt à Découper
Mózg - Podroby

Mózg - Podroby

Cervelle - Abats
Merlan i górna część plastra - Tył - Gotowy do cięcia - Eksplodowany

Merlan i górna część plastra - Tył - Gotowy do cięcia - Eksplodowany

Merlan et dessus de tranche - Arrière - Prêt à Découper - Eclatés
Nerka - Podroby

Nerka - Podroby

Rognon - Abats
Żołądek

Żołądek

Stomach
Jarret Avant - Avant - Gotowy do Cięcia

Jarret Avant - Avant - Gotowy do Cięcia

Jarret Avant - Avant - Prêt à Découper
Części do Siekania - Tył - Gotowe do Cięcia - Eksplodowane

Części do Siekania - Tył - Gotowe do Cięcia - Eksplodowane

Pièces à hacher - Arrière - Prêt à Découper - Eclatés
Tylny Wał - Tylny - Surowy

Tylny Wał - Tylny - Surowy

Jarret Arrière - Arrière - Brut